Beurskalender

Beurskalender

Kom en ontdek onze producten op beurzen en evenementen. Deze pagina geeft u een overzicht van de beurzen waar wij zelf of een van onze partners aan deelnemen.

 

Bis Bouw- & Immosalon 2018

van tot
Flanders Expo Gent

BIS profileert zich als Vlaanderens grootste bouwbeurs. Flanders Expo in Gent wordt gedurende een 10-tal dagen omgebouwd tot een plaats waar je alle nodige informatie en advies kunt inwinnen omtrent bouwen en verbouwen.

Energie & Habitat

van tot
Namur Expo - Namen
Avenue SErgent Vrithoff, 2

Bouwen en energie besparen gaan vandaag hand in hand. Energie & Habitat dat ook op dat vlak zijn duit in het zakje wil doen, biedt aan professionele en particuliere bezoekers een staalkaart van oplossingen voor energiebesparend en milieuvriendelijk wonen.

Woonestetika

van tot
Limburghal – Genk

Al jarenlang dé referentie voor een stijlvol interieur. Bezoekers worden er getrakteerd op de nieuwste woontrends en inspriratievolle workshops. Van mooie meubels en leuke woonaccessoires tot maatwerk voor elke plek in huis. Alle kleuren en stijlen voor keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer. Sterke merken, klinkende namen, verrassende creaties én vooral veel professioneel advies. Want mooi wonen, dat begint bij Woonestetika.

BouwXpo Kortrijk

van tot
Kortrijk Xpo

BouwXpo biedt meer dan wat de kandidaat-(ver)bouwer vindt door het zelf bijeensprokkelen van informatie. BouwXpo omkadert met andere woorden het centrale deel, zijnde de exposanten met hun diverse producten en diensten, op een informatieve manier. Een evenwichtig en goed gevuld ondersteunend programma zorgt voor maximale inspiratie.

Bouw & Reno

van tot
Antwerp Expo

Op bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

Bouwinnovatie

van tot
Ethias Arena - Hasselt

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt bouwheren en bouwprofessionals een forum om elkaar te ontmoeten.

Wonen

van tot
Nekkerhal - Mechelen

Centraal gelegen in België, de meest bezoekersvriendelijke bouw- en interieurbeurs.

Bouwbeurs Roeselare

van tot
Expo Roeselare (hallen) - Roeselare

Van aankoop van uw grond of droomwoning tot en met de afwerking van uw huis: u vindt het op de bouwbeurs, allemaal onder één dak. Meer dan 180 bedrijven zetten op een total oppervlake van één hectare (10.000 m²) voor u hun beste beentje voor en tonen u de nieuwste mogelijkheden en trends op vlak van wonen.

Contact België

Mitsubishi Electric Europe BV
Autobaan 2
8210 Loppem
België

T +32(0)50/40 48 48
F +32(0)50/39 26 04
info@mitsubishi-electric.be