Beurskalender

Beurskalender

Kom en ontdek onze producten op beurzen en evenementen. Deze pagina geeft u een overzicht van de beurzen waar wij zelf of een van onze partners aan deelnemen.

 

Bouw & Reno

van tot
Antwerp Expo

Op bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

Bouwinnovatie

van tot
Ethias Arena - Hasselt

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt bouwheren en bouwprofessionals een forum om elkaar te ontmoeten.

Wonen

van tot
Nekkerhal - Mechelen

Centraal gelegen in België, de meest bezoekersvriendelijke bouw- en interieurbeurs.

Bouwbeurs Roeselare

van tot
Expo Roeselare (hallen) - Roeselare

Van aankoop van uw grond of droomwoning tot en met de afwerking van uw huis: u vindt het op de bouwbeurs, allemaal onder één dak. Meer dan 180 bedrijven zetten op een total oppervlake van één hectare (10.000 m²) voor u hun beste beentje voor en tonen u de nieuwste mogelijkheden en trends op vlak van wonen.

Batibouw

van tot
Brussels Expo - Brussel

Batibouw is dé grootste bouwbeurs van België. Kom langs op onze stand en ervaar de werking van een warmtepomp, zie hoe onze design-modellen perfect passen in uw interieur en ontdek hoe een warmtepomp uw woning kan verwarmen en tegelijk kan voorzien in sanitair warm water.

Contact België

Mitsubishi Electric Europe BV
Autobaan 2
8210 Loppem
België

T +32 50 40 48 48
F +32 50 39 26 04
info@mitsubishi-electric.be

Service Centre
Assesteenweg 117-2
1740 Ternat
T +32 2 582 77 50
F +32 2 582 79 47