Bloemen

Technieken

Wat maakt Mitsubishi Electric uniek

MELCloud

Uiterst flexibel

MELCloud staat voor de nieuwe generatie cloudgebaseerde bediening van warmtepompen van Mitsubishi Electric. Dankzij MELCloud kan je uw units gemakkelijk bedienen. Buitenshuis of vanuit uw comfortabele zetel.

Toegang tot en bediening van uw Mitsubishi Electric producten was nog nooit zo eenvoudig en is voortaan mogelijk via een uitgebreid gamma computers, tablets en smartphones.


U hebt een door Mitsubishi Electric goedgekeurde wifi-adapter nodig om elke binneninstallatie van uw klimaateenheid of verwarmingssysteem met MELCloud te verbinden.

Deze wifi-adapter maakt een draadloze verbinding met uw lokale router. We raden dan ook aan dat de wifi-adapter door een vakman wordt geïnstalleerd.

Voor meer informatie over de aankoop van een wifi-adapter neemt u contact op met Mitsubishi Electricof uw installateur. We raden bovendien aan dat u, vóór aankoop, nagaat of uw installateur vertrouwd is met het installeren van een wifi-adapter van Mitsubishi Electric.


Ontdek alles over MELCloud en download de app hier.
MELCloud: app voor Ecodan lucht/water warmtepompen

Met MELCloud heeft u overal toegang tot alle relevante instellingen van uw Ecodan warmtepompen. Via een beveiligde toegang bedient en bewaakt u uw verwarmingssysteem via smartphone of tablet-pc.

MELCloud: app voor Ecodan lucht/water warmtepompen
MELCloud: app voor lucht/lucht warmtepompen

MELCloud is uw nieuwe mobiele toegang tot uw klimatisatiesysteem van Mitsubishi Electric. Via een beveiligde toegang bedient u gemakkelijk en eenvoudig uw warmtepompen online.

MELCloud: app voor lucht/lucht warmtepompen
MELCloud handleiding

MELCloud handleiding